×

Meddelande

EU e-Privacy Directive

Denna webplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa innehåll och annonser, och analysera trafik. Information om din användning av webbplatsen delas med annons- och analysföretag vi samarbetar med. Genom att använda vår webplats, så godkänner du att vi får placera dessa typer av cookies på din enhet.

View e-Privacy Directive Documents

Du har tackat nej till cookies. Detta beslut kan återkallas.
Mandolin de Buyer Swing
Mandolin de Buyer Swing

Det korta svaret är nej! Även om den kan vara bra att ha vid vissa tillfällen.

En styckad majskyckling
En styckad majskyckling

Skillnaden med en hyfsat god rätt och en riktigt god rätt är oftast kvaliteten på råvaran. Majskyckling, eller för den delen Bjärekyckling smakar så mycket mer och bättre än den ordinare industriellt uppfödda. Men de sälj vanligtvis bara hela ...

xantangummi av olika fabrikat
xantangummi av olika fabrikat

Äntligen kan man få till en glutenfri deg som smidig och kan bearbetas, formas, kavlas. Nu kan man få gott bröd, pizza och pasta utan gluten!

Potatis "friterade" med varmluft
Potatis "friterade" med varmluft

Att kunna fritera utan att behöva slabba med olja låter fantastiskt. Ingen lukt, inget kladd, mindre rengöring och mindre risk för brännskador. Men går det egentligen?

Mått och vågar
Mått och vågar

Att mäta är att veta. Bör det åtminstonde vara, men måttangivelser i recept har ibland lite mer att önska. Här diskuterar vi vikten av att ha kontroll på vikt, volym och temperatur vid matlagningen.

Kamben tillagas med sousvide
Kamben tillagas med sousvide

Tekniken innebär i kort att man vacuumförpackar råvaran i en plastpåse och sedan lägger denna påse i ett tempererat vattenbad.

Följ oss på

Follow

Se även våra recept på:

Kartoffelsalat von der Autobahn
Tillredning av "Kartoffelsalat von der Autobahn"

En ljummen potatissallad. Receptet har inspirerats efter den typ av potatissallad som ofta serveras vid matställena längs de tyska motovägarna.

BBQ-sås
Bulls BBQsås

Bull kokar ihop denna barbequesås snabbt och smidigt. Den används förutom som sås till grillat, även som glaze att pensla på köttet under grillning. Men ofta går den mesta  [ ... ]

Zucchinigratäng
En stor zucchini

Zucchiniplantor har en förmåga att producera mycket, och detta under en kort tid. Glömmer man att skörda några dagar så blir frukterna riktigt stora. Denna rätt kom till då [ ... ]

Att laga goda spareribs på vintern
Kamben tillagade med sousvide

Revben och kamben är något Bull gärna lagar under sommaren på klotgrillen med låg värme, mycket rökflis och under lång tid. Det brukar bli underbart gott. Men nu är det vi [ ... ]

Färsk, glutenfri pasta
Pastamaskin Atlas 150 anno 1984

Att återigen kunna servera en riktigt god pasta är en fröjd! Bull har letat fram sin gamla pastamaskin från gömmorna och fått ihop en bra glutenfri pastadeg.

Fredagsdrinken - en DryMartini cocktail
DryMartini

Detta är en klassisk drink som i sin enkelthet brukar passa fint som fördrink innan kvällsmaten en fredagskväll. Får man sedan som på bilden sitta och avnjuta den på terrase [ ... ]

Sambal Ollek, vår variant av Sambal Oelek
Sambal Ollek, Bullobratts chilipasta

Vi odlar chili, kanske lite väl mycket chili. Och att ha en burk chilipasta, typ Sambal Oelek, i kylen passar bra för vår matlagning. Men vi gör vår variant lite hetare än or [ ... ]

Sallad nicoise
Sallad nicoise på Bulls vis

Perfekt sensommarmat! Vi gör den med färsk tonfisk halstrad på grillen och egenodlade grönsaker och rotfrukter. Val av grönsaker kan varieras beroende på tillgång.

Go to top