Du har tackat nej till cookies. Detta beslut kan återkallas.
Du har godkänt att cookies får placeras på din dator. Detta beslut kan återkallas.
Det går bra att göra sin egen bacon, även om man bara har en klotgrill att röka i! Problemet är bara att man knappast vill äta fabriksbacon efter att ha smakat sin egen hantverksmässigt framställda bacon.
Något att grilla en dag då man har obegränsat med tid. Köttbiten ska tillagas "low and slow". Det innebär i detta fall ca 110 grader i röken/grillen i cirka 9 timmar. Därefter låter man köttet vila i en timme innan servering. Slutresultatet blir ett nästan magiskt gott kött.
Vildsvin blir väldigt bra som grillat. Så gott som alla delar på svinet passar bra att grilla. Krydda gärna med örtkryddor och vitlök. Lägg gärna lite rökspån på kolbädden, pecanspån tycker vi ger finast smak. Grilla så att köttet blir lätt rosa i mitten, alltså till en köttemperatur på knappt 64 grader.
Följ oss på
FollowI vårt glutenfria kök väljer vi oftast bort brödet, det blir enklast så. Speciellt då vi försöker hålla kolhydraterna på en hyfsat låg nivå. Men nu försöker vi få ti [ ... ]
Vi skapade en för oss ny sås, en portvinssås, som vi serverade till rostbiffstek och potatiskaka. Mycket lyckat. Den är lättlagad och som sagt riktigt god.
En liten soppa är alltid gott som förrätt. Här gör vi en ganska het tomatsoppa som vi serverar på tyskt manér med en klick luftigt vispad grädde.
Här ger vi oss på det kineskiska köket! Detta lär vara en tradionell kinesisk rätt, även om vi inte brukar stöta på den på den lokala kinakrogen. Smaksättningen sker med [ ... ]
Varför inte en planka? - tänkte Bull. Så glad i hågen åkte han och köpte lämpliga planksteksbrädor av ek. Under tiden dessa "brändes" in, funderade Bull ut hur hans först [ ... ]
En kulen höstdag smakar det gott med en het soppa. När vi dessutom har fin grönkål att skörda i vår trädgård passar en grönkålssoppa fint till kvällens middag. Denna sop [ ... ]
Ett av våra mest populära rececpt är vår glutenfria pizza. Det har gått flera år sedan vi publicerade detta, och sedan dess har vi förfinat hantverket. Här presenterar vi v [ ... ]
Vi har drivit upp flera plantor med jalapeno, och de skördade frukterna vill vi lägga in, utan socker eller för den delen inte heller någon annan form av sötning. Det ka [ ... ]