Denna webplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa innehåll och annonser, och analysera trafik. Information om din användning av webbplatsen delas med annons- och analysföretag vi samarbetar med. Genom att använda vår webplats, så godkänner du att vi får placera dessa typer av cookies på din enhet.

View e-Privacy Directive Documents

Du har tackat nej till cookies. Detta beslut kan återkallas.

Du har godkänt att cookies får placeras på din dator. Detta beslut kan återkallas.

Vildsvin blir väldigt bra som grillat. Så gott som alla delar på svinet passar bra att grilla. Krydda gärna med örtkryddor och vitlök. Lägg gärna lite rökspån på kolbädden, pecanspån tycker vi ger finast smak. Grilla så att köttet blir lätt rosa i mitten, alltså till en köttemperatur på knappt 64 grader.

Följ oss på

Follow

Se även våra recept på:

Låt er nu inte luras av namnet, även om ärtsoppan har lyxats till med rikliga mängder fläsk och kassler, så är det fortfarande en klart prisvärd rätt. Man kan till och med kalla den billig. Så lyxa gärna till det lite till genom att servera en litet glas varm punch till.

Vi skapade en för oss ny sås, en portvinssås, som vi serverade till rostbiffstek och potatiskaka.  Mycket lyckat. Den är lättlagad och som sagt riktigt god.

En enkel rätt som bygger på bra råvaror. Bra vinterrätt då man vid denna tid kan få tag på både fin torsk och riktigt goda räkor. Potatismos, gröna ärtor, skirat smör och riven pepparrot gör sedan rätten komplett.

Helstekt oxfilé på en bädd av rucola, kryddsmör ”Café de Paris”, och brynta färska champinjoner bildar stommen i denna rätt. Tillbehören är klyftpotatis och ugnsbakade grönsaker, tomat, majskolv, och gärna spetsig vit paprika. Kanske en ungsbakad rödlök. Recept för två hungriga, där en av de två hungriga just erövrat den gröna nyckeln efter en tuff golfmatch.

Detta är väl ett av de mest klassiska smören, som passar väldigt bra till grillat nötkött. Bulls variant innehåller även lite pressad lime.

När man konstigt nog inte har tid att vara i köket finns denna enkla, snabblagade och goda maträtt. Receptet är från början av 90-talet och man kunde få det serverat på någon av restaurangerna i Båstad under tennissäsongen Detta recept räcker till två, men kan man få ned en kycklingfilé till i formen så räcker det till tre.

Go to top