Denna sås skapades när vi skulle tillaga sjötunga lite grand i walewska-stil. Men någon hummer hade vi inte ...
Ramslök har en smak som påminer om vitlök, med inslag av lite gräslök. Detta gör ramlöken utmärkt till att smaksätta en majonäs.
Detta är en sås vi ofta gör på sommaren. Den passar nämligen väldigt bra till grillat. Och färsk gräslök hör sommaren till.
Vi odlar chili, kanske lite väl mycket chili. Och att ha en burk chilipasta, typ Sambal Oelek, i kylen passar bra för vår matlagning. Men vi gör vår variant lite hetare än orginalet, vilken vi anser vara för tam i smaken.
Sås med Kvibille ädelost gör Bull och Bratt i tre olika varianter som alla presenteras här, tillsammans med ett recept på den mest eleganta versionen.
Vi skapade en för oss ny sås, en portvinssås, som vi serverade till rostbiffstek och potatiskaka. Mycket lyckat. Den är lättlagad och som sagt riktigt god.
Följ oss på
FollowDetta är en klassisk asiatisk street food rätt, eller kan kanske kallas för en asiatisk pyttipanna. Man kan variera denna rätt, med olika grönsaker eller byta ut kycklingen [ ... ]
Någon enstaka gång tillagar Bull en dessert. Denna gång skördades krusbär i vår trädgård, då passade det bra att göra en paj på dessa. Självklart är den glutenfri.&nbs [ ... ]
Sås med Kvibille ädelost gör Bull och Bratt i tre olika varianter som alla presenteras här, tillsammans med ett recept på den mest eleganta versionen.
Med pinfärsk fisk och nyskördade rödbetor skapar man snabbt denna läckra rätt!
Detta är en sås vi ofta gör på sommaren. Den passar nämligen väldigt bra till grillat. Och färsk gräslök hör sommaren till.
När man ska servera lunch på en av årets varmaste dagar, vad passar då inte bättre än en isad gazpacho?
Detta kan man kalla potatismos de luxe! Vi smaksätter med både västerbottenost och gorgonzola.
Vi hittade ett recept på glutenfri smördeg som vi bara var tvungna att prova. Resultatet blev över förväntan, och det första vi bestämde oss att baka med denna deg var efter [ ... ]