En het och mustig variant av Biff Stroganoff. En rätt som passar utmärkt de dagar man känner för en gryta men saknar tid för ett långkok.
En rätt vi fick inspirationen till under en resa till Azorerna, men har sedan utvecklats och modifierats av Bull själv i Sverige. Biffarna marineras ett dygn i rödvin med vitlök och chilipeppar, vilket ger underbart mört och gott kött.
Följ oss på
FollowSås med Kvibille ädelost gör Bull och Bratt i tre olika varianter som alla presenteras här, tillsammans med ett recept på den mest eleganta versionen.
Perfekt sensommarmat! Vi gör den med färsk tonfisk halstrad på grillen och egenodlade grönsaker och rotfrukter. Val av grönsaker kan varieras beroende på tillgång.
Vill man ha en skiva av ett kraftigt fullkornsbröd men det ska vara glutenfritt och/eller LCHF så är detta bröd ett mycket bra alternativ.
En ljummen potatissallad. Receptet har inspirerats efter den typ av potatissallad som ofta serveras vid matställena längs de tyska motovägarna.
Vi tycker det är skönt att koppla av över en drink före maten. Men vId vissa tillfällen är det inte lämpligt med alkohol även om det råkar vara fredagskväll, och då pass [ ... ]
Vi hittade ett recept på glutenfri smördeg som vi bara var tvungna att prova. Resultatet blev över förväntan, och det första vi bestämde oss att baka med denna deg var efter [ ... ]
När man ska servera lunch på en av årets varmaste dagar, vad passar då inte bättre än en isad gazpacho?
I vår trädgård har vi odlat lite rödkål och nu på senhösten kunde vi skörda två små rödkålshuvuden. Det blev lite höstpyssel för oss hemodlare, då vi av dessa [ ... ]