Här helstekt serverad med grönmögelostås, klyftpotatis, och baconinlindade ugnsbakade gröna bönor. Såsen är lättlagad, smula ned osten i vispgrädde. Koka upp under omrörning, smaka av med svartpeppar, klart!
Här helstekt serverad med grönmögelostås, klyftpotatis, och baconinlindade ugnsbakade gröna bönor. Såsen är lättlagad, smula ned osten i vispgrädde. Koka upp under omrörning, smaka av med svartpeppar, klart!
Klassisk husmanskost – men här tillagar vi den med en liten twist. Löksåsen blir fantastiskt god på det här sättet!
Vi arbetar med att få fram ett glutenfritt alternativ till den danska och tyska grova fullkornsbröden. Och nu börjar det likna något! Vi har fått fram ett gott bröd!
Vi plockar gärna svamp på hösten, ofta blir det lite mer än vad vi hinner tillaga och äta färskt. Och då är det lämpligt att torka svamp för att kunna använda i matlagningen under resten av året.
Från att ha varit ett bortglömt redskap i många kök har tryckkokaren gjort en stark comeback, tack vare dess snabbhet, mångsidighet och förmåga att skapa djupa smaker. Vi använder vår tryckkokare...
Comments powered by CComment