×

Meddelande

EU e-Privacy Directive

Denna webplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa innehåll och annonser, och analysera trafik. Information om din användning av webbplatsen delas med annons- och analysföretag vi samarbetar med. Genom att använda vår webplats, så godkänner du att vi får placera dessa typer av cookies på din enhet.

View e-Privacy Directive Documents

Du har tackat nej till cookies. Detta beslut kan återkallas.

Den här såsen serverar Bull ofta till den ugnsbakade laxen. Såsen påminner om en hollandaise, men inte riktigt. Den är enkel och snabb att tillaga. Dessutom uppfyller den kriteriet att "en bra sås reder sig själv".

 

Ingredienser

2.5 dl cremé fraiche
Saften från ½ citron
2 msk vitt vin
Ett stänk tabasco
Svart peppar
1 äggula

Beskrivning

Låt cremé fraiche småkoka tillsammans med citronsaften, vitt vin, tabasco och svartpeppar i 5 till 10 minuter. Precis före servering rörs en äggula ned i såsen. Såsen får inte koka efter äggulan är tillsatt, för då kan den bli grynig.