×

Meddelande

EU e-Privacy Directive

Denna webplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa innehåll och annonser, och analysera trafik. Information om din användning av webbplatsen delas med annons- och analysföretag vi samarbetar med. Genom att använda vår webplats, så godkänner du att vi får placera dessa typer av cookies på din enhet.

View e-Privacy Directive Documents

Du har tackat nej till cookies. Detta beslut kan återkallas.

I bland blir det över av skinksteken eller någon annan stek och då används denna till en härlig frittata på restaurangen Bella Lotta. Denna rätt räcker till två medelmåttligt hungriga golfare som ätit innan på dagen.

 

 

Recept

Köttrest från någon form av stek

4 tärnade potatisar

2 grovt hackade gula lökar

1 skivad vitlöksklyfta

1 morot som har halvslantats

1 tärnad röd paprika

4 skivor bacon skuren i bitar

4 skivade färska champinjoner

1 skivad färsk tomat

2 nävar ruccola

1 dl grovt riven parmesanost

Salt och peppar 

3 ägg

1 msk kallt vatten

Ett stänk av tabasco

 

Beskrivning

Vispa äggen lätt med vatten och tabascon i en bunke. Salta och peppra äggsmeten.Häll lite olivolja i en stekpanna och små stek potatisen, tillsätt därefter lök och vitlök. Efter en stund tillsätt morot, paprika, den överblivna steken och bacon. När saker och ting börjar bli mjuka, häll över äggsmeten och låt den stelna.

Lägg på de skivade champinjonerna och tomaterna. Strö över ruccolan och parmesanosten. Klart att servera.