×

Meddelande

EU e-Privacy Directive

Denna webplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa innehåll och annonser, och analysera trafik. Information om din användning av webbplatsen delas med annons- och analysföretag vi samarbetar med. Genom att använda vår webplats, så godkänner du att vi får placera dessa typer av cookies på din enhet.

View e-Privacy Directive Documents

Du har tackat nej till cookies. Detta beslut kan återkallas.

Vi smaksätter vår coleslaw med pepparot, svartpeppar och en aning salt. Det blir en frisk kålsallad som passar bra till grillade revben, eller en hamburgare.

 

 

Recept

1 klyfta vitkål

1 par msk nyriven pepparrot

Grovt nymalen svarpeppar

1 nypa flingsalt

1-2 msk majonäs

1-2 msk gräddfil

 

Beskrivning

Skär bort stabben och strimla vitkålen. Rör ihop majonäs, gräddfil, den rivna pepparoten, peppar och salt. Rör därefter ned vitkålsstrimmlorna. Salladen blir bäst om det är lite snålt med gräddfil och majonäs, det är kål och pepparot som ska framhävas i rätten, inte dressingen.